ILMAINEN TOIMITUS kaikille yli 85€ tilauksille! Voit nyt maksaa ostoksesi myös Klarnalla.

5 tapaa miten kirjoittamista voi käyttää apuna manifestoimisessa

5 tapaa miten kirjoittamista voi käyttää apuna manifestoimisessa

 

1. Kirjoita intentio listoja

Aloita kirjoittamalla itsellesi listoja asioista, jotka haluat nähdä todellisuudessasi. Voit kirjoittaa halutessasi listoja eri aiheille kuten työ, rakkaus, koti jne. Voit myös kirjoittaa intentio listoja päivittäin. Istahda hetkeksi aamulla ja visualisoi mitä sinä haluaisit päivän aikana tapahtuvan, voit otaa tähän avuksi kristallin. Kirjoita intentiot ylös kalenteriisi tai erilliselle paperille.

2. Kirjoita päiväkirjaa

Kirjoita päiväkirjaa kuin unelmiasi olisivat jo toteutuneet. Voit kirjoittaa tulevasta unelma työstäsi, kodista, parisuhteesta ihan mistä vain unelmoitkaan. Esimerkiksi: Aika kuluu älyttömän nopeasti, joulukuussa toivoin löytäväni uuden työn ja nyt helmikuussa sainkin jo aloittaa uudessa työssä. Työpiiri tuntuu mukavalta ja saan korkeampaa palkkaa mitä toivoin.

3. Kirjoita kiitollisuus päiväkirjaa

Kun tiedostat mitä sinulla on jo nyt ja mikä saa tuntemaan olosi kiitolliseksi, niin sinulla on energeettisesti korkeampi värähtely ja siten mahdollistat manifestoinnin toteutumisen. On vaikeaa manifestoida asioita, kun huolet painaa, mutta mikään ei ole mahdotonta. Kiitolisuus lisää ilon tunnetta ja saa meidät tuntemaan toivon tunnetta. Siispä kiitoliisuus pöksyt jalkaan ja manifestoimaan unelmia.

4. 55 x 5 metodi

Aloita visualisoimalla toivomasi asia jo toteutuneeksi. Pidä kiinni saamastasi tunteesta ja kirjoita toiveesi 55 kertaa 5 päivän ajan. Kirjoita toiveesi siinä muodossa, kuin se olisi jo toteutunut. Esimerkiksi: Olen kiitollinen kun saan asua siistissä kodissa. Asioiden toistaminen muuttaa meidän ajattelutapaa, joka sitten taas tulee näkymään todellisuudessasi.

5. Kirjoita itsellesi kirje

Kirjoita itsellesi kirje jonka lähetät tulevaisuuden minällesi. Kirjoita kirjeeseen unelma elämästä ja tämä on myös hyvä kirjoittaa menneessä muodossa. Voit myös kirjoittaa kirjeen tulevalle minällesi niin, että kerrot nyky hetken haasteistasi ja miten pääsit niistä yli. Tähän voi käyttää apuna tätä sivustoa joka lähettää kirjeen sähköpostitse sinulle tietyn ajan jälkeen.

Löydät täältä ihania muistikirjoja, jotka inspiroivat aloittamaan manifestointi journalin. Minulla on käytössä manifestointi vihko, jonka sivuille lisään tarroja ja washiteippejä koristamaan sivuja. Sivujen koristelu on myös samalla terapeuttista.

Manifestoinnissa on myös hyvä muistaa se, että unelmien eteen tulee myös ottaa konkreettisia askelia. On hyvä myös päästää irti lopputuloksesta, aina ei asiat mene juuri niinkuin toivomme, mutta asioilla on kuitenkin tarkoitus tapahtua meidän korkeimmaksi parhaaksi. Extra tip: kun asetat manifestointeja ja pyydät jotain, on hyvä antaa myös jotain takaisin tai päästää irti jostain asiasta, jotta teet tilaa uudelle.

Ihania manifestointi hetkiä!

<3: Omziin 

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista